Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte muismatten met fotovak


Bedrukte muismatten met fotovak

Bedrukte muismat met fotovak

Een bedrukte muismat met foto is een zakelijk relatiegeschenk met een persoonlijke touch. Het merendeel van de bevolking zit dagelijks achter de computer. Een muismat zorgt voor een vlakke ondergrond zodat de muis comfortabel gebruikt kan worden. Een muismat met fotovak kan iedereen dan ook wel gebruiken. Bij muismattenwereld heeft u keuze uit muismatten met een fotovak van hoge kwaliteit. De muismatten zijn gemaakt van PVC en hebben een fotovak in het midden van de muismat waar een foto in gedaan kan worden.  Door middel van een foto van de kinderen, familie of de hond kan uw relatie de zakelijke muismat makkelijk omtoveren tot een persoonlijke muismat. Een muismat is een topper onder de relatiegeschenken  omdat het een goedkoop maar zeer effectief promotiemiddel is.

Muismat met fotovak en logo

De muismat met fotovak kan eenvoudig worden bedrukt met uw naam, tekst,  logo en/of slogan. De muismat heeft een ruim en vlak druk oppervlak waardoor uw logo extra goed uitkomt. De muismat kan zowel aan de bovenkant als de onderkant van de foto worden bedrukt. Hierdoor zal uw relatie uw naam, tekst, logo en/of slogan iedere keer als hij op de muismat naar zijn foto kijkt weer zien.

Muismat met fotovak bestellen

De muismat met een fotovak zijn zeer geschikt om te bestellen als u op zoek bent naar een goedkope giveaway die ook als promotiemiddel dient. De bedrukte muismatten zijn perfect om bij een bestelling aan klanten te doen. Maar de muismatten zijn ook heel geschikt om aan uw werknemers uit te delen, zodat zij hun werkplek kunnen opvrolijken. U kunt er ook voor kiezen om de muismatten met fotovak in de winkel neer te leggen zodat bezoekers er eentje mee naar huis kunnen nemen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!